Ajánlatkérés

Rendezvényekhez kapcsolódó szolgáltatások

A színskála nagyon sok árnyalatából ízlésének megfelelő színvilágot választhat , saját dekoratőrünkkel beszélheti meg elképzeléseit . A legkedvezőbb áron magas minőségben díszítünk !
Guruljon be a nagy napra igazi hercegnőként! Amennyiben hintós bevonulást álmodott meg a nagy napra, mi ezt is készen állunk biztosítani Önnek! 
A boldogító „IGEN” kimondására két helyszínt is kínálunk. A színpompás virágokból kialakított szívgyűrűt és a tó fölé nyúló hangulatos stéget. Ennek költsége magában foglalja a terület biztosítását, bútorokkal történő berendezést, a hangosítást és egy üveg pezsgőt a koccintáshoz.
Lepje meg vendégeit igazán különleges italokkal! Szakképzett bartender kollégánk, látványos és ízletes koktélokkal kedveskedik a meghívottaknak.
Tegye feledhetetlenné vidám hangulatú, egyedi képekkel rendezvényét! Ehhez mi az Ön szolgálatára bocsátunk egy szelfifalat, mely egyedileg emblémázható, így azon szerepelhet az Ön neve, (esetleg cégnév) a rendezvényének dátumával. Ezen felül lehetőség van mókás szelfieszközök használatára is. (bajusz, óriás szemüvegkeret, instagram keret) 
Biztosítjuk a rendezvény teljeskörű hangosítását. Profi technikai hátteret biztosítunk szakképzett kezelő személyzettel, projektorral, vetítési lehetőséggel. 
Az Ön rendezvénye alatt mi gondoskodunk gyermekeik felügyeletéről is. A Villában egy külön terem áll rendelkezésre szőnyegpadlóval és gyerekbútorral berendezve, ahol szakképzett kolléganőnk felügyeli és foglalkoztatja a kicsiket. A szobában altatási lehetőség is van. 
Az Ezüst Villában vagy azon kívül megrendezésre kerülő rendezvényeinken, kedves vendégeink rendelkezésére áll ez a csodálatosan felújított old timer Toyota típusú "büféautó", amely kiválóan alkamlas kültéri vendégfogadáskor az érkező vendégek frissítésére, szomjoltására. 
scrolltop