Ajánlatkérés

Liza Hotel Lajosmizse

Szállodánk meghitt, nyugodt környezetben található, távol a város zajától, de jól megközelíthető helyen, tökéletes lehetőséget biztosítva a kikapcsolódásra, pihenésre.

Széles körű szolgáltatásainkkal igyekszünk felejthetetlenné varázsolni ittlétét.

Hotelünk egyik meghatározó építészeti eleme a kastélyjelleg. A szálloda mind a három szintjén kifejezetten ügyeltünk a berendezések, bútorok, színek és formák összhangjára. Szobáink praktikusak és otthonosak, melyek biztosítják Ön számára a nyugodt pihenést. Minden szobánk természetesen rendelkezik saját fürdőszobával. Az alagsorban 90 m2-es kis belső wellness részlegünk gondoskodik a zavartalan pihenésről, lelki-testi felüdülésről. Ez magába foglal egy 12 m2-es jacuzzi-t, illetve a finn és infraszaunát. Az alsó szint ékessége a Retrobár, ahová belépve egy ismerős, de mégis új világ tárul elénk. Mellette helyezkedik el konferenciatermünk, amely rendezvények, továbbképzések tökéletes helyszínéül szolgálhat.

Ügyeltünk arra, hogy a gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, ezért vendégeink számos sporttevékenységnek hódolhatnak. 140 m2-es kültéri medencénk beépített bárral, élményelemekkel, továbbá grill kertünk is arra hivatott, hogy felejthetetlenné tegye az itt eltöltött napokat.

Célunk, hogy olyan élményben legyen része – legyen az kényeztető vagy aktivizáló – ami képes a mindennapok gondjait kissé elfeledtetni, ugyanakkor legyen egy hely, ahová örömmel tér vissza. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket, és ígérjük, mindent megteszünk azért, hogy elégedetten távozzanak tőlünk.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Galériakép: 
Helyszín: 
6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 47.
Telefonszám: 
(06 76) 356 820
scrolltop