Ajánlatkérés

ESKÜVŐK

Ezüst Villa Rendezvényház , mint esküvői helyszín egy meghitt választás , mely lehetőséget ad   a ceremónia megrendezésére  lakodalmak és az ahhoz kapcsolódó vendéglátás lebonyolítására.

Ajánlott csomagok a rendezvényhez

Menü 1.

Leves:

Újházi tyúkhúsleves filézve, lúdgége tésztával

Sültes tál:

Sertéskarajfilé párizsiasan, Sajttal sonkával töltött pulykamell, Gödöllői töltött csirkecomb, Rántott sajt, gombás rizs, karika sült burgonya, grillezett zöldség, tartármártás

Éjféli büfé:

A megmaradt sültek visszatálalása

Menü 2.

Leves:

Mizsei legényfogó leves

Pörkölt:

Vörösboros marhapörkölt galuskával, sós burgonyával és vegyes salátával

Sültes tál:

Sertéskarajfilé párizsiasan, Sajttal sonkával töltött pulykamell, Gödöllői töltött csirkecomb, Rántott sajt, gombás rizs, karika sült burgonya, grillezett zöldség, tartármásrtás

Éjféli büfé:

 A megmaradt sültek visszatálalása

Menü 3.

Leves:

Újházi tyúkhúsleves filézve, lúdgége tésztával

Pörkölt:

Borjúpaprikás juhtúrós galuskával és vegyes salátával

Sültes büfé:

Sertéscsülök pékmester módra, Pecsenye kacsacombok, Fetával töltött pulykamell, Mozzarella rudak szezámos bundában, hagymás cikkburgonya, almás párolt káposzta, aszalt paradicsomos rizs, tartármártás, saláta büfé

Éjféli Büfé:

Mini töltött káposzta, és a megmaradt sültek visszatálalása

Menü 4.

Leves:

Újházi tyúkhúsleves filézve, lúdgége tésztával

Pörkölt:

Vörösboros marhapörkölt galuskával, sós burgonyával és vegyes salátával

Sültes tál:

Sajttal sonkával töltött sertéskaraj, Kofapecsenye, Pecsenye kacsacombok, Rántott sajt és karfiol, kukoricás rizs, karika sült burgonya, párolt vörös káposzta, tartármártás

Éjféli büfé:

Mini töltött káposzta, és a megmaradt sültek visszatálalása

Menü 5.

  Leves:

           Tárkonyos borjú raguleves                 

Pörkölt:

Kakas pörkölt nagymama galuskájával, vegyes salátával

Sültes tál:

Pulykamell "Ezüst Villa" módra, Fokhagymás libacomb, Mustáros sertés flekken kakastaréjjal, Rántott sajt, rizi-bizi, birsalmás párolt vörös káposzta, karika sült burgonya, tartármártás

Éjféli büfé:

Sült hurka-kolbász, és a megmaradt sültek visszatálalása

Menü 6.

Leves:

Vaddisznó betyárleves szegfűgombával

Meleg előétel:

Harcsapaprikás, formázott kapros-túrós csuszával

Sültes büfé:

Vadas marharagu, Borjúcsülök jóasszony módra, Egészben sült sertés szűz, Rántott camembert sajt, szalvéta gombóc, grillezett zöldségek, borsmártás, áfonya öntet, saláta büfé

Éjféli büfé:

Mini töltött káposzta és a megmaradt sültek visszatálalása

Menü 7.

Hideg előétel:

Kacsamájterrine lilahagyma lekvárral, olivás saláta- misculanciával

Leves:

Újházi tyúkesszencia zöldségkévével, csészében tálalva

Grill büfé:

Mediterrán csirkemell filé, Baconba göngyölt sertésszűzérmék, Rozmaringos vajhalszelet, Grillezett kecskesajt, steak burgonya, mandulás rizs, vajas zöldség csokor, zöldborsmártás, salátabüfé

Éjféli büfé:

Borjúpaprikás galuskával, és a megmaradt sültek visszatálalása

Ajánlatkérés

scrolltop